Kun jij jezelf managen?

TRY-OUT programma

 

Wees een energieke manager

Manage jezelf?!

Een functie als manager of ondernemer is een mooie uitdaging, er zitten alle emoties in van voldoening naar frustraties en het kost veel van jouw tijd en energie. Het stress niveau is in leidinggevende functies hoger dan gemiddeld en juist daarom is het belangrijk om jezelf efficiënt fit  te houden. Het geeft je de power en energie om veerkrachtig te zijn in je werk en ook nog gezellig te kunnen zijn als je ’s avonds thuis bent.

Naast je werk wil je bijkomen en tijd spenderen met je gezin. Waar vind je dan ruimte om te gaan sporten? Dat is een groot dilemma voor leidinggevenden. Als die sportplanning je nóg meer stress oplevert, stel je het sporten liever uit. En ja: van uitstel komt afstel. Tijd voor verandering! 

Personal training Boskoop kan jou steunen bij het starten van een fitter leven. We geven niet alleen personal training, maar nemen ook je planning onder de loep. Voor ons een leuke uitdaging, voor jou wat minder stress.

De mooiste tijden om te sporten zijn; voor je werk, nadat je alles hebt opgestart, in de lunchpauze, na werk. Door in korte effectieve workouts te werken van 30 minuten is het makkelijker vast te plakken in je planning en zo ben je fit in no time.
Je kunt bij ons ook douchen dus je kunt in een keer door.
Door dit 2 keer per week in te plannen ga je binnen een paar weken al merken dat je veel meer energie hebt, waardoor je alles nog beter kunt managen.
Wij zorgen ervoor dat je na je training een eiwitrijke aanvulling meekrijgt, dan hoef je daar niet over na te denken.

 

 

Geef jezelf 1 maand prioriteit

 

  • Je loopt over van werk en hebt te weinig tijd
  • Je kunt anderen goed aansturen maar vergeet jezelf
  • Je wilt meer energie
  • Je wilt ontladen van je werk

 

Personal training / Trainingen / managerprogramma

Betere balans tussen werk en privé

Stel je voor: uitgerust wakker worden met een mooie dag voor de boeg. Daar hoeft het geen vakantie voor te zijn! Sport brengt je stressniveau geleidelijk omlaag. Zie het als ‘actief mentaal herstel’. Het ontspant je lijf na alle werkdruk. In combinatie met een betere weekplanning is dat een wereld van verschil.

Heb je structurele sportmomenten en een gezond slaappatroon? Dan word je niet alleen fitter, maar ook een betere manager. Met een hoog energielevel heb je het gevoel dat je de wereld aan kan!

Stok achter de deur

Wat nu als er wél iemand op je wacht? Samen brengen we jouw planning op orde. Als sporten al in je agenda staat, hoef je er geen tijd meer voor vrij te maken. Bovendien zorgt het voor die stok achter de deur. Er staat namelijk altijd een personal trainer op je te wachten.

Is je energie ver te zoeken en je slaapritme volledig uit balans? Ook daarmee helpen we graag. Als je goed slaapt, heb je al snel meer energie. Dat is ideaal voor je werk en gezin, maar ook voor je nieuwe sportritme. Zo kan je actief blijven naast het runnen van je eigen bedrijf.

 

Wat zeggen onze tevreden klanten?

 

Carmen

Training: Personal training

“Veel geprobeerd, nu al anderhalf jaar hier, het plezier in sporten is helemaal terug!”

Een fit bedrijf

Klaar voor
die eerste stap?

 

Zullen we in gesprek gaan om te kijken hoe we jou fit gemanaged kunnen krijgen?

Toch nog niet helemaal zeker en heb je een vraag?

Je kan ons natuurlijk ook gewoon bellen. Ismael
staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

  +31 6 40718012

Ik wil fit zijn