UW PERSONAL TRAINERS

FIT EN STERK VAN BUITEN EN BINNEN

Over Personal Training Boskoop

Fit en sterk van binnen en buiten en wij leren je volhouden! Leefstijl coaching is de basis van resultaat. In de coaching wordt de voeding meegenomen want ook dit is essentieel voor het behalen van jouw doel. Vanuit deze basis kun je jouw doel ondersteunen met Personal Training of Personal Group Training.
 

Ervaring

In 2004 ben ik afgestudeerd aan het CIOS te Heerenveen en aan het werk gegaan bij een sportschool in Almere. Hier heb ik ervaring opgedaan in het geven van Personal Training, medical fitness, voedingsbegeleiding en Personal Group Training.

In de daarop volgende jaren heb ik gesport met kinderen in een buitenschoolse opvang, jongeren begeleid in een dagbesteding en gewerkt in de verslavingszorg. Sinds 2015 ben ik weer terug als personal trainer, klaar om jou te helpen!

 

Privé

Sinds 2006 ben ik getrouwd. Na 9 jaar in Almere gewoond te hebben wilde mijn vrouw graag terug naar haar geboortedorp Boskoop. Dit bevalt mij beter dan ik had durven hopen. Naast sporten besteed ik mijn vrije tijd graag aan netflix, muziek luisteren, lezen, sporten en sport kijken.

In februari 2018 zijn wij de trotse ouders geworden van Rosy.

 

 

Pieter Pols

Ik ben Pieter Pols, 27 jaar.
Personal Trainer daarnaast fanatiek voetballer en krachtsporter.

Ik heb enorm veel zin om samen met jou je doelen vast te stellen, te behalen en de nieuwe inzichten leren behouden. Coaching, voeding en training zijn daarin essentieel en zullen op een voor jou haalbare manier samen komen.

Naast de personal training geef ik ook coaching, personal group training en FIT kids.

 

Patty

 

Ik ben Patty en ik ben werkzaam als senioren specialist als personal group trainer en als begeleider van fysiosport.

Mijn grootste passie is het sporten met senioren. Helpen om mobiel, fit en sterk te blijven. Er is zoveel meer mogelijk dan mensen vaak denken.
In de training houden we rekening met niveau verschil, ik pas mijn oefeningen aan op wat bij u past. Zo werken we aan de balans, coördinatie en kracht. Daarnaast is het belangrijk dat deze lessen heel gezellig zijn. Rock ’n roll muziekje aan, kopje koffie na de les.

Naast het sporten heb ik een biljartzaak en een héél lief en leuk hondje.