Terug op de rit

Trainen in leuke groepen! In deze 6 weken gaan we vooral efficient en doelgericht trainen en leggen we de nadruk op het aanpassen van je leefstijl.

 

terug naar de basis voor resultaat

Wat is terug op de rit?

In 6 weken zorgen we ervoor dat jij weer helemaal in je sportritme komt. Daarnaast leggen we je leefstijl onder de loep door elke week met een opdracht aan de slag te gaan. Elke week gaan we samen evalueren.

6 weken is de basis

De meeste winst behaal je in de eerste periode want de meeste van ons vallen weer terug in hun oude gewoonten. Wij gaan jullie leren om de omgeving aan te passen om zo de oude gewoonten in te wisselen voor nieuwe gewoonten.

Niet alleen trainen, óók voeding

De eerste weken concentreren we op het laag hangende fruit. Met enkele simpele trucs kunnen we al een flinke stap zetten naar jouw doelstelling. Het zal je verbazen wat voor impact de kleinste dingen kunnen hebben.

We doen vooral normaal

De meest gemaakte fout is een strak regime waarin je alleen maar leeft van restrictie tot restrictie. Dat helpt op den duur niet meer, anders waren de kilo’s er wel afgebleven. We beginnen bij het begin en dat is meer bewegen en kijken wat we kunnen doen om de weegschaal en jouw fitheid positief te beïnvloeden.

We doen het samen

Naast de trainingen die je gaat doen krijg je elke week een weekopdracht. Hiermee ga je aan de slag. Aan het eind van de week ga je de week evalueren met je coach. Je krijgt dan ook de nieuwe weekopdracht. Je zit ook in een groepsapp met 5 anderen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar motiveren.

Regels

We hanteren een paar simpele regels; 
– Je bent bereid om 6 weken focus te leggen op je gezondheid. Het gaat echt niet om perfectie maar om je inzet om te leren.
– Je neemt actief deel in de app.
– Je doet in elk geval 2 trainingen per week.
– Je trekt aan de bel wanneer je hulp nodig hebt.

Wanneer doe je
TERUG OP DE RIT

Nu voor 85,-

  Het nu echt eens tijd wordt om door te pakken

  Je een paar kg kwijt wilt

  Je weer lekker in je vel wilt zitten 

  Je wilt meer energie

  Je spieren wilt versterken

  Je een stok achter de deur nodig hebt 

Personal training / Trainingen / Personal training

Samen maken we jou

Toekomstbestendig in 6 weken.

In 6 weken je basis op orde.
6 trainingen met in leuke groepen.
Coachgesprek boordevol waardevolle tips
Volop inspiratie
Kosten 89,-

Dit kun je verwachten

Na het invullen van het formulier bellen wij jou snel op. We maken een afspraak en plannen online een intake. Hierin leg ik je alles stap voor stap uit wat je kunt verwachten. En uiteraard staat jouw wens centraal, we zijn benieuwd wat jij voor doelstelling hebt. Na de intake plannen we alle trainingen en kun je aan de slag. Laat je verassen met wat er mogelijk is in 6 weken. 

 

Stok achter de deur
Leefstijl check-up
3 Weken Boost
Uitgebreide intake
Quick Wins voor jouw leefstijl
 Leren volhouden

Wat zeggen onze tevreden klanten?

 

Carmen

Training: Personal training

“Veel geprobeerd, nu al anderhalf jaar hier, het plezier in sporten is helemaal terug!”

In 6 weken terug op de rit

Klaar voor
die eerste stap?

 

Het begint met het invullen van dit formulier en dat is misschien wel de hoogste drempel. Ik beloof je dat alles wat daarna komt echt een eitje is. Aan ons de taak om jou volledig te ontzorgen als het gaat om het behalen van jouw doelstelling. Wij kijken er naar uit om jou ook te verwelkomen, ook al is het maar voor 6 weken. Jij bent meer dan welkom.

Toch nog niet helemaal zeker en heb je een vraag?

Je kan ons natuurlijk ook gewoon bellen. Ismael
staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

  +31 6 40718012

Klinkt als muziek in mijn oren, ik geef me op!

Iemand meenemen? Samen sta je nog sterker