Terug op de rit

Gezonder en fitter en slanker in zes weken

 
terug naar de basis voor resultaat

Wat is terug op de rit?

Hoe lekker zou het zijn als je over 6 weken uitgerust wakker wordt. Je energie is toegenomen en je hebt zin om er lekker op uit te trekken. Bewegen gaat veel makkelijker want je bent fitter en sterker geworden. Je staat niet meer hijgend bovenaan de trap bij te komen. En je bent een paar kg kwijt waardoor je kleding lekkerder zit. Hoe fijn zou dat zijn…

In 6 weken zorgen we ervoor dat jij beter slaapt en meer uitgerust wakker wordt. Je zit weer goed in je sportritme. Ook zal je in staat zijn om op een verantwoorde manier keuzes te maken in je voeding. Zo wordt het verliezen van een paar kilo een stuk makkelijker.

6 weken is de basis

In 6 weken leren we je het fundament. De focus ligt op het veranderen van je leefstijl. We weten namelijk dat als je leert focussen op het doen van de juiste dingen dat resultaat dan altijd volgt. Focussen op resultaat alleen geeft vaak alleen maar frustratie. Dus ga met ons mee en ga de uitdaging aan om je leefstijl aan te passen.
En zeg nou zelf beter slapen, minder gedoe met voeding, meer energie en sterker… dat is pas lekker de zomer in

Niet alleen trainen, óók voeding

We gaan je praktische handvatten geven zodat je steeds beter de juiste producten kunt kiezen voor een voedzame maaltijd. Doordat je een goed idee gaat krijgen van de portiegrootte zal je ervaren dat het steeds makkelijker wordt. Daarnaast ga je trainen in een van de groepen. Je sport dan met maximaal 10 personen onder begeleiding van een van onze personal trainers. We hebben 7 dagen per week lessen dus mogelijkheden zat.

We doen vooral normaal

De meest gemaakte fout is een strak regime waarin je alleen maar leeft van restrictie tot restrictie. Dat helpt op den duur niet meer, anders waren de kilo’s er wel afgebleven. We beginnen bij het begin en dat is meer bewegen, beter slapen en simpele trucs voor je maaltijden. Wij vinden dat als je een beetje fitter, gezonder, sterker en slanker wordt dat je al fantastisch bezig bent.

We doen het samen

Naast de trainingen die je gaat doen krijg je elke week een weekopdracht. Hiermee ga je aan de slag. Aan het eind van de week ga je de week evalueren met je coach. Je krijgt dan ook de nieuwe weekopdracht. Je zit ook in een groepsapp met 5 anderen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar motiveren.

Regels

We hanteren een paar simpele regels; 
– Je bent bereid om 6 weken focus te leggen op je gezondheid. Het gaat echt niet om perfectie maar om je inzet om te leren.
– Je neemt actief deel in de app.
– Je doet in elk geval 2 trainingen per week.
– Je trekt aan de bel wanneer je hulp nodig hebt.

Wanneer doe je
TERUG OP DE RIT

Nu voor 99,-

  Het nu echt eens tijd wordt om door te pakken

  Je een paar kg kwijt wilt

  Je weer lekker in je vel wilt zitten 

  Je wilt meer energie

  Je spieren wilt versterken

  Je een stok achter de deur nodig hebt 

Personal training / Trainingen / Personal training

Samen maken we jou

Toekomstbestendig in 6 weken.

In 6 weken je basis op orde.
6 trainingen met in leuke groepen.
Coachgesprek boordevol waardevolle tips
Volop inspiratie
Kosten 99,-

Dit kun je verwachten

Na het invullen van het formulier bellen wij jou snel op. We maken een afspraak en plannen online een intake. Hierin leg ik je alles stap voor stap uit wat je kunt verwachten. En uiteraard staat jouw wens centraal, we zijn benieuwd wat jij voor doelstelling hebt. Na de intake plannen we alle trainingen en kun je aan de slag. Laat je verassen met wat er mogelijk is in 6 weken. 

 

Stok achter de deur
Leefstijl check-up
3 Weken Boost
Uitgebreide intake
Quick Wins voor jouw leefstijl
 Leren volhouden

Wat zeggen onze tevreden klanten?

 

Carmen

Training: Personal training

“Veel geprobeerd, nu al anderhalf jaar hier, het plezier in sporten is helemaal terug!”

In 6 weken terug op de rit

Klaar voor
die eerste stap?

 

Het begint met het invullen van dit formulier en dat is misschien wel de hoogste drempel. Ik beloof je dat alles wat daarna komt echt een eitje is. Aan ons de taak om jou volledig te ontzorgen als het gaat om het behalen van jouw doelstelling. Wij kijken er naar uit om jou ook te verwelkomen, ook al is het maar voor 6 weken. Jij bent meer dan welkom.

Toch nog niet helemaal zeker en heb je een vraag?

Je kan ons natuurlijk ook gewoon bellen. Ismael
staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

  +31 6 40718012

Klinkt als muziek in mijn oren, ik geef me op!

Iemand meenemen? Samen sta je nog sterker