fbpx

Back in shape klaar voor de zon

Dit is JOUW moment om te starten
In vier weken samen werken aan jouw doel.
Simpele tools met grote impact.

 

Gewoon sporten zonder gedoe

Wat is het Back in shape programma?

In 4 weken zorgen we ervoor dat jij weer helemaal in je sportritme komt. Samen in een groep van 10 personen werken aan jouw doel. We reiken je simpele oplossingen aan met grootse impact. Al doen we het in samen in de groep we maken dit persoonlijk voor jou, zodat het bij je past en zodat je het kunt volhouden. Deze overzichtelijke stapjes geven de Quick Wins die jij nodig hebt.

Focus op het inrichten van je omgeving voor langdurig resultaat

Langdurig resultaat komt door het aanpassen van je omgeving. Eest zullen we je leren hoe de vork in de steel zit. Daarna gaan we je helpen om je leefstijl en omgeving zo aan te passen dat succes binnen handbereik is.

Samen trainen en leren

Elke week hebben we een gezamenlijke workshop en training. Samen de grenzen verkennen en verschuiven. 
Wat je door de weeks leert via dagelijkse inzichten via de mail gaan we in de workshop praktisch maken.

Ons motto: “leer doseren en variëren”

De meest gemaakte fout is een strak regime waarin je alleen maar leeft van restrictie tot restrictie. We gaan je leren dat het gaat om het maken van keuzes. Klinkt dat ontspannen leven zonder verboden? Ervaar zelf dat het kan. 

Past het back in shape programma bij jou?

Als je samen jou extra kracht geeft

  Ik wil 2 kg TOT 5 kg kwijt

  Ik wil mijn broek weer passen

  Ik heb meer energie nodig

  Ik wil moeiteloos de trap kunnen nemen

  Samen is leuker

  ik ben klaar met uitstellen

Personal training / Trainingen / Personal training

Samen maken we jou

FIT EN STERK
VAN BUITEN EN BINNEN in 28 dagen

6 maart van 11.00-12.00 kickoff
13 maart 11.00-12.30 Het speelveld van succes
20 maart 11.00-12.30 Worstel je er doorheen
27 maart 11.00-12.30 Slaap je fit
3 april 11.00-12.30 Succesvol naar de toekomst

Kosten 119,-
Leden 50,-

 

Dit kun je verwachten

Na het invullen van het formulier bellen wij jou direct op. We maken een afspraak en plannen een intake. Hierin leg ik je alles stap voor stap uit wat je kunt verwachten. En uiteraard staat jouw wens centraal, we zijn benieuwd wat jij voor doelstelling hebt. Na de intake doen we de beweegscreening zo kunnen we je meteen wat doelgerichte oefeningen meegeven. Mogen we jou verbazen met wat er mogelijk is in 28 dagen.

 

Gezamenlijke kickoff
Wilskracht vergroten
2-3x sporten per week
Intake met beweegscreening
Quick Wins voor jouw leefstijl
Persoonlijk coachgesprek

Wat zeggen onze tevreden klanten?

 

Mijn naam is Marleen Tijsterman
Dankzij de Back in Shape challenge, heb ik eindelijk de sleutel tot succes gevonden. Mijn hele leven ben ik al een schommelaar en ik dacht dit is weer een stok achter de deur om het op te pakken want het was weer nodig. Ik had voor mezelf een hoog streven aangemeten en dat heb ik aardig vol kunnen houden tot januari. Mijn doel was 4 kg per maand af te vallen in combinatie met training en gezond en variabel eten. Dit heb ik zeker geleerd bij de workshops. De leerzame informatie die ik heb gekregen neem ik mee in mijn dagelijkse routines. Zoals het boodschappen doen. Ik dacht altijd dat koolhydraten en E-producten de boosdoener waren maar dat is totale onzin. Eiwitten zijn het belangrijkste voor je spierhertel en dat wist ik toen niet maar nu zeker wel. Ik ben inmiddels 16 kg afgevallen in combinatie van goed, gezond en variabel eten en sporten. Mijn armen, benen en middel daar zijn vele centimeters af. Mijn geheugen steuntje is dat ik in maart op vakantie ga en een duidelijk doel helpt. Ik wil niet zeggen dat het altijd makkelijk is maar ik zeg altijd, de aanhouder wint. De Back in Shape challenge heeft mij heel veel gegeven en geholpen. Ik probeer deze lijn vast te houden zodat er regelmaat in blijft. En je mag heus wel eens iets lekkers, het moet tenslotte leuk blijven.  Als ik het kan dan kan jij het ook💪. Liefs van Marleen en ik zie jullie wel een keer in de tijdens de les.

Marleen

Training: personal group training

“de leerzame informatie heb ik vewerkt in mijn dagelijkse routines!”

Ik ben Diana Steeneke (50) en ben vorig jaar september begonnen met de Back in shape cursus.  Zelf lukte het me niet om op mijn voeding te gaan letten en hierdoor af te vallen. Deze cursus kwam dus goed uit.
Iedere dag je voeding bijhouden in de voedings app. Hierdoor zie je direct wat je eet en hoeveel koolhydraten/eiwitten en vetten je naar binnen werkt. Soms heel confronterend,  maar zeker een goed hulpmiddel. Een van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb, is dat je echt wel eens kunt zondigen. Maar als dat af en toe is, is het niet zo erg.
Doordat er iedere dag een mail van Ismaël kwam, blijf je ook scherp. En het feit dat hij ook mee kan kijken, in je voeding app zorgde voor mij voor een extra stimulans. Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten met de mede cursisten  werden knelpunten, oplossingen en moeilijke momenten besproken. Heerlijk om ervaringen met andere te delen.
De combi van goed eten en lekker sporten heeft er bij mij voor gezorgd dat ik de focus weer gevonden heb. Ook na de cursus ben ik doorgegaan met het invullen van de voeding app. Nu (5 maanden later) is er al 10 kg af en heb ik niet het gevoel dat ik streng aan het lijnen ben geweest. Al met al ben ik heel blij dat ik de Back in Shape cursus heb gevolgd.
Ik blijf lekker zo doorgaan en met de begeleiding van het PTB team gaat het helemaal goed komen. 

Diana

Training: personal group training

inzicht in de voeding, confronterend maar ontzettend verhelderend!”

Back in Shape challenge

Klaar voor
die eerste stap?

 

Het begint met het invullen van dit formulier en dat is misschien wel de hoogste drempel. Ik beloof je dat alles wat daarna komt echt een eitje is. Aan ons de taak om jou volledig te ontzorgen als het gaat om het behalen van jouw doelstelling. Wij kijken er naar uit om jouw ook te verwelkomen, ook al is het maar voor 28 dagen. Jij bent meer dan welkom.

Toch nog niet helemaal zeker en heb je een vraag?

Je kan ons natuurlijk ook gewoon bellen. Ismael
staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

  +31 6 40718012

Ik ga voor samen! Ik geef me op!