fbpx

21 Dagen Golf fit

Verbeter je golfprestaties door functionele krachttraining.

 

een fit lichaam golft beter

Wat is het 21 dagen Golf fit programma?

Misschien heb je duidelijk wat je fysieke beperkingen zijn in het golfen. De screening met meer dan 15 tests geeft een duidelijk inzicht in waar jouw winst te behalen is. Hoe fijn zou het zijn als je de afwijking die wordt veroorzaakt door een disbalans in het lichaam kunt aanpakken.
Het kan natuurlijk ook zijn dat je de bewegelijkheid en kracht op orde wilt houden zodat je nog lang kunt blijven spelen.
Wat je doel ook is, we willen allemaal graag beter worden, al is het maar iets.

Screening

De uitgebreide screening geeft inzicht in alle belangrijke bewegingen die het lichaam maakt in het golfen. Dit zijn er meer dan je denkt. Dit gaat vanaf je enkels tot je hoofd en alles daartussen.
Bij het golfen hebben we de set up, backswing, downswing en de finish. De verschillende delen van het lichaam hebben in elk onderdeel van de beweging een andere functie. Je kunt je voorstellen als je het bekken niet goed kunt draaien dat dit in elk onderdeel van de beweging zijn beperkingen geeft.

Eerst goed dan specifiek bewegen

Eerst zal de focus liggen op goed leren bewegen in zijn algemeen. Door de bewegingsbeperkingen aan te pakken zal je zien dat je bewegingsuitslag groter word en je steeds soepeler beweegt. Je komt makkelijker in de posities die belangrijk zijn voor je swing.
We werken in dit programma aan je stabiliteit, uithoudingsvermogen, core controle en bewegelijkheid.

90 dagen golffit+ Functionele (kracht)training

Nu je de eerste stappen hebt gezet naar beter bewegen kunnen we door in het vervolg programma. Hier brengen we je fysiek in kaart brengen. Dus hoe sta je er conditioneel voor en waar sta je qua kracht.
Ook hier hebben we uitgebreide testen voor.
Met de resultaten van deze test zullen we de komende 90 dagen aan de slag gaan. Zodat je sterker, fitter, sneller en meer explosief wordt. Als je dit meebrengt naar de baan is meer afstand binnen handbereik.

Wanneer doe je het Golf fit programma?

Je fitter op de baan wilt staan

  Ik wil makkelijker en verder draaien

  Ik wil meer kracht 

  Mijn uithoudingsvermogen moet beter

Ik wil blessures voorkomen

  Ik wil verder slaan

  Ik wil mijn swing verbeteren

Personal training / Trainingen / Golf fit

Wij zijn TPI certified

TPI geeft opleidingen aan golfprofessionals, fitnessprofessionals en medische professionals en certificeert deze opleidingen. Door het bovenstaande logo bent u als klant ervan verzekerd dat een gecertificeerd TPI professional weet wat hij doet en jaarlijks zijn kennis op peil houdt door het volgen van opleidingen en seminars.

https://www.mytpi.com/

 

Dit kun je verwachten

Na het invullen van het contactformulier bellen wij jou op. We maken een afspraak en plannen een intake. Hierin leg ik je alles stap voor stap uit wat je verder kunt verwachten. En uiteraard staat jouw wens centraal, we zijn benieuwd wat jij voor doelstelling hebt. Na de intake plannen we alle sessie’s in met jouw TPI coach en kun je aan de slag. Laat je verassen met wat er mogelijk is in 21 dagen. 

 

TPI screening
Golf warming up
Fitter en sterker
Blessure preventie
Quick Wins voor jouw fysiek
Je golfspel verbeteren

Wat zeggen onze tevreden klanten?

 

Carmen

Training: Personal training

“Veel geprobeerd, nu al anderhalf jaar hier, het plezier in sporten is helemaal terug!”

21 Dagen Golf fit

Klaar voor
betere prestaties?

 

Het begint met het invullen van dit formulier en dat is misschien wel de hoogste drempel. Ik beloof je dat alles wat daarna komt echt een eitje is. Aan ons de taak om jou volledig te ontzorgen als het gaat om het behalen van jouw doelstelling. Wij kijken er naar uit om jou ook te verwelkomen, ook al is het maar voor 21 dagen. Jij bent meer dan welkom.

Toch nog niet helemaal zeker en heb je een vraag?

Je kan ons natuurlijk ook gewoon bellen. Ismael
staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

  +31 6 40718012

Klinkt als muziek in mijn oren, ik geef me op!