vitaal ouder worden

Veilig buitensporten volgens de laatste richtlijnen

FIT & VITAAL

Misschien heeft u het al gemerkt dat wandelen saai begint te worden? Of u merkt dat uw gestel toch niet meer zo fit is als een poos geleden.
Samen in een groep van 8 personen werken aan de gezondheid. Een afwisseling tussen buiten en binnen. In onze gezellige studio op het ITC terrein in Hazerswoude-dorp/Boskoop hebben we speciale programma’s afgestemd op senioren voor een fit & vitaal leven.
We hebben zelfs de muziekkeus aangepast voor u zodat u zich niet hoeft te ergeren aan de luide en eentonige muziek. Komt u ook een keer meedoen?

 

De combi is voor mij perfect gezellig samen sporten en in de prive training alle aandacht voor mij om te werken aan mijn doelen. Ik sport hier al 4 jaar met veel plezier!

Ik wil het gratis uitproberen