Vitaal ouder worden

Veilig buitensporten volgens de laatste richtlijnen

FIT & VITAAL

Misschien heeft u het al gemerkt dat wandelen saai begint te worden? Of u merkt dat uw gestel toch niet meer zo fit is als een poos geleden.
Wij willen u ook tijdens deze lockdown fit en gezond houden. En dat doen we gewoon lekker buiten en droog! In onze gezellige studio op het ITC terrein in Hazerswoude-dorp/Boskoop hebben we speciale programma’s afgestemd op senioren voor een fit & vitaal leven.
We hebben zelfs de muziekkeus aangepast voor u zodat u zich niet hoeft te ergeren aan de luide en eentonige muziek. Komt u ook een keer meedoen?

 

 

 

De combi is voor mij perfect gezellig samen sporten en in de prive training alle aandacht voor mij om te werken aan mijn doelen. ik sport hier al 4 jaar met veel plezier

Ik wil het gratis uitproberen