fbpx

grip op de feestdagen

Leer hoe jij genietend de feestdagen doorkomt zonder dat de weegschaal op tilt slaat.
Laat ons jou helpen de feestdagen door te komen en om je ritme daarna weer goed op te pakken wij helpen je bij het volhouden!

Gewoon afvallen zonder gedoe

Wat is GRIP OP de feestdagen?

In 3 maanden gaan we samen toewerken naar de feestdagen, samen genieten van de feestelijkheden en we leggen ondertussen het fundamant voor een leven lang grip op je gewicht. Want ja de feestdagen willen we extra genieten maar daarna ook weer in het normale geniet ritme.
Je krijgt praktische tips en trucs voor de feestdagen en het dagelijks leven.
Wordt het makkelijk? NEE! Maar dat weet je al anders was je hier nu niet uitgekomen.

Je gaat door de bomen het bos weer zien!

We gaan alle zin en onzin binnen voedingsland voor je uiteen zetten. Veel coaches en de media proberen altijd te laten lijken dat het door een geheim komt. Koolhydraten minderen, geen suikers, geen e-nummers, wel ontbijten, niet ontbijten, 6 keer per dag eten om de motor brandend te houden, intermittent fasting, niet na 20.00 eten, geen alcohol, cheat day, guilty pleasures en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En alles van het voorgaande is onzin.
Als je niet afvalt eet je teveel! en nee er is geen spaarstand!
Sorry dat ik het niet mooier kan laten klinken maar we willen graag eerlijk met je zijn.

Maar waarom val ik dan niet af?

Nogmaals als je niet afvalt eet je teveel. De basis is dus niet zo ingewikkeld dit is gewoon een rekensom. Wat wel een uitdaging is zijn onze gewoontes en ons gedrag. Die maken het uitdagend en dat is waar onze expertise ligt, wij helpen je om stap voor stap nieuwe gewoontes in te bouwen.

Hoe ziet het traject eruit?

We gaan eerst in kaart brengen wat je wilt bereiken en waarom. De waarom is ontzettend belangrijk wat daar kunnen we op teruggrijpen wanneer het moeilijk is. We willen ook graag weten wat je al hebt geprobeerd en wat wel en niet goed voor je werkte.
We hebben namelijk gemerkt dat de meeste mensen heel goed kunnen afvallen, alleen volhouden… dat is waar de uitdaging zit.
We gaan je daarom eerst inzicht geven in je huidige patronen. Daarna geven je voorbeelden van een paar weekmenu’s persoonlijk afgestemd. Zo kun je ervaren hoe een verbeterd patroon eruit ziet. Van daaruit gaan we met opdrachten aan de slag om je gewoontes aan te passen. We gaan in op de uitdagingen waar jij tegenaan loopt en zullen daar samen een oplossing voor zoeken.


Meer dan voeding alleen

We kijken niet alleen naar je voeding maar ook naar je gehele leefstijl. Dus je slapen, bewegen, ontspanning vs stress, alcohol gebruik en zelfs roken kunnen we meepakken.
Dit doen we omdat we weten dat als je beter slaapt en regelmatig beweegt dat dit de voorwaarde is om op gebied van voeding veranderingen aan te brengen.
Moet je dan als een idioot gaan sporten? Nee natuurlijk niet al ga je elke dag een stuk wandelen dan gaat het al de goede kant op.

Feestspecial

Besluiten om te gaan afvallen is kiezen voor een stukje vrijwillig lijden en daarin dus te leren doorzetten! Tijdens de feestdagen is dit nog lastiger, maar met een goed plan kun je prima op gewicht blijven zonder genot in te leveren. Dit is misschien wel een van de sleutels om te begrijpen. Het eerste feestje gaat vaak goed, maar er komt ook een feestje dat we denken stik erin volgend jaar weer. En om dan door te zetten daar komt lijden bij kijken. Helemaal niet erg, daar krijg je niets van maar dan weet je het maar vast. Dit 12 weken traject helpt je de feestdagen door zodat je weet hoe je overvloedig kunt genieten zonder schuldgevoel.

Want laten we eerlijk zijn wij vinden genieten met een kaasje en wijntje ook belangrijk. En een chocolade letter of waar je ook maar heel blij van wordt hoort er allemaal bij. 

Wanneer is grip op de feestdagen voor jou geschikt?

  Je hebt een alles of niets mindset met de feestmaand

  Je wilt afvallen of gelijk blijven tijdens de feestdagen

  Je wilt volop genieten in december

  Je wilt zonder schuldgevoel kunnen genieten

  Je wilt begrijpen hoe het werkt

  Je wilt leren hoe het moet

Gezonder leven / leefstijlcoaching / Personal voeding

Samen gaan we dit aan

Aanvullend verzekerd?

Goed mogelijk dat er een gedeelte wordt vergoed.

Kosten 129,- per maand

Wat ga je leren?

Waarom de weegschaal tijdens de feestdagen soms wel tot kilo hoger kan aangeven terwijl je goed je best hebt gedaan 
Hoe je bewust kunt genieten van veel lekkers in december zonder schuldgevoel
→Een gevarieerd en volwaardig voedingspatroon
→Dat je gewoon alles mag eten, maar niet altijd en niet tegelijk
Een ritme die bij jou past
Een gevarieerd voedingspatroon
Inzicht in je gewoonten
Slimme trucs zodat je geen honger hebt
Hoe je kunt volhouden 
Dat afvallen niet ingewikkeld is wat niet wil zeggen dat het makkelijk is
→De ideale gourmet
→Tactische keuzes bij etentjes

 

Wat zeggen onze tevreden klanten?

 

Carmen

Training: Personal training

“Veel geprobeerd, nu al anderhalf jaar hier, het plezier in sporten is helemaal terug!”

Grip op de feestdagen

Klaar voor
die eerste stap?

 

Het begint met het invullen van dit formulier en dat is misschien wel de hoogste drempel. Daarna aan ons de taak om jou volledig te ontzorgen als het gaat om het behalen van jouw doelstelling. Wij kijken er naar uit om jou ook te verwelkomen en tijdens een bakkie door te spreken wat voor jou de beste route is. Jij bent meer dan welkom!

Toch nog niet helemaal zeker en heb je een vraag?

Je kan ons natuurlijk ook gewoon bellen. Ismael
staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

  +31 6 40718012

Ja het is tijd voor een stap, ik geef me op voor de kennismaking!