fbpx
Efficiënt spieren opbouwen

Ga jij de spieren challenge aan?

Wat is jouw droomfysiek?

Hoe mooi zou het zijn om te werken aan je fysiek, iets gespierder, wat meer lijnen zichtbaar op je buik. Je kunt natuurlijk ook gewoon sterker willen worden zodat je krachtiger door het leven kunt. Of misschien wil jij zelfs voor een hele sixpack gaan.
De principes zijn hetzelfde hoeveel je ervoor moet doen of laten is een verschillend.

in 12 weken kunnen we al mooie resultaten halen maar uiteindelijk is een mooie fysiek een kwestie van consequent de juiste dingen doen. Een dagje uitschieten gaat dan ook niet zorgen dat het voor niks is. Structuur aanbrengen en leren de juiste keuzes te maken gaat ervoor zorgen dat je elke dag dichter bij je doel komt.
In 12 weken leer je deze tools die ervoor zullen zorgen dat je in de komende jaren efficiënt traint en geen tijd verspilt.

 

Persoonlijk

In dit programma is alle ruimte om te werken aan persoonlijke voorkeuren. Wil je dus accent op je benen en billen of juist werken aan een gespierder bovenlichaam dit is allemaal mogelijk.

 

Voeding

In 12 weken gaan we je stap voor stap uitleggen hoe je zo efficiënt mogelijk spieren kunt opbouwen. Je leert zo alle belangrijke trainingsprincipes die nodig zijn voor mooie resultaten. We gaan ze natuurlijk direct in de praktijk brengen. We gaan in ieder geval 2 keer per week trainen, dit kan in de personal training, in de groep of individueel.

Uiteraard is voeding essentieel voor het resultaat. Je kunt namelijk zo hard trainen als je wilt maar als de voeding niet in orde is ga je GEEN resultaten halen.
We gaan dan ook zorgen dat je hiervan heel snel de basis kent en kunt toepassen.

Samen maken we de afspraak om dit jaar in het teken te zetten van spiermassa!!!

Hoe gaan we dit doen?


Een goed voedingsplan die haalbaar is voor jou. Veel is toegestaan binnen je voeding maar wel binnen duidelijke kaders. Dus geen saaie en droge gerechten.

Slimmer trainen, we zetten het meest optimale trainingsprogramma met je uit om jouw progressie te maximaliseren.

Duidelijke progressie en een schop onder je steeds gespierdere kont als je niet hard genoeg werkt!

Relaxed en realistisch over waar je staat en wat de volgende stap is

 

“Wij gaan je niet slopen maar opbouwen”

Vraag nu je kennismaking aan

Ik wil graag meer weten