fbpx

voor altijd jong

Wat is het 21 dagen voor altijd jong programma?

Gaat het golfen niet meer zo soepel als vorig jaar.
Goed mogelijk dat de jaren gaan tellen, de spieren achteruit gaan en dat het tijd wordt om meer te doen aan het onderhoud.

Screening

De uitgebreide screening geeft inzicht in alle belangrijke bewegingen die het lichaam maakt in het golfen. Dit zijn er meer dan je denkt. Dit gaat vanaf je enkels tot je hoofd en alles daartussen.
Bij het golfen hebben we de set up, backswing, downswing en de finish. De verschillende delen van het lichaam hebben in elk onderdeel van de beweging een andere functie. Je kunt je voorstellen als je het bekken niet goed kunt draaien dat dit in elk onderdeel van de beweging zijn beperkingen geeft.

Eerst goed dan specifiek bewegen

Eerst zal de focus liggen op goed leren bewegen in zijn algemeen. Door de bewegingsbeperkingen aan te pakken zal je zien dat je bewegingsuitslag groter word en je steeds soepeler beweegt. Je komt makkelijker in de posities die belangrijk zijn voor je swing.
We werken in dit programma aan je stabiliteit, uithoudingsvermogen, core controle en bewegelijkheid.

Wanneer doe je het voor altijd jong programma?

Je fitter op de baan wilt staan

  Ik wil makkelijker en verder draaien

  Ik wil volgend jaar net zo soepel golfen als 5 jaar terug

  Mijn uithoudingsvermogen moet beter

Ik wil blessures voorkomen

  Ik wil geen afstand verliezen

  Ik wil mijn swing verbeteren

Personal training / Trainingen / Voor altijd jong

Wij zijn TPI certified

TPI geeft opleidingen aan golfprofessionals, fitnessprofessionals en medische professionals en certificeert deze opleidingen. Door het bovenstaande logo bent u als klant ervan verzekerd dat een gecertificeerd TPI professional weet wat hij doet en jaarlijks zijn kennis op peil houdt door het volgen van opleidingen en seminars.

https://www.mytpi.com/

 

Dit kun je verwachten

Na het invullen van het contactformulier bellen wij jou op. We maken een afspraak en plannen een intake. Hierin leg ik je alles stap voor stap uit wat je verder kunt verwachten. En uiteraard staat jouw wens centraal, we zijn benieuwd wat jij voor doelstelling hebt. Na de intake plannen we alle sessie’s in met jouw TPI coach en kun je aan de slag. Laat je verassen met wat er mogelijk is in 21 dagen. 

 

TPI screening
Golf warming up
Fitter en sterker
Blessure preventie
Quick Wins voor jouw fysiek
Je golfspel verbeteren
21 Dagen Golf fit

Klaar voor
betere prestaties?

 

Het begint met het invullen van dit formulier en dat is misschien wel de hoogste drempel. Ik beloof je dat alles wat daarna komt echt een eitje is. Aan ons de taak om jou volledig te ontzorgen als het gaat om het behalen van jouw doelstelling. Wij kijken er naar uit om jouw ook te verwelkomen, ookal is het maar voor 21 dagen. Jij bent meer dan welkom.

Toch nog niet helemaal zeker en heb je een vraag?

Je kan ons natuurlijk ook gewoon bellen. Ismael
staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

  +31 6 40718012

Voor altijd jong wil ik graag winnen!