fbpx

Heb jij al een fit bedrijf?

Een energieke samenwerking in teamverband, een fitte levenstijl op de werkvloer.
Ga voor jouw gezondste bedrijf.

 

Gewoon sporten zonder gedoe

Hoe fit ben jij?

Een eigen bedrijf is geweldig, maar kost veel tijd. Je wilt klanten tevreden stellen, investeren in je onderneming en de administratie goed bijhouden. Het stressniveau van ondernemers is dan ook bovengemiddeld. Juist daarom is sporten een goed idee.

Naast je werk wil je bijkomen en tijd spenderen met je gezin. Waar vind je dan ruimte om te gaan sporten? Dat is een groot dilemma voor ondernemers. Als die sportplanning je nóg meer stress oplevert, stel je het sporten liever uit. En ja: van uitstel komt afstel. Tijd voor verandering! 

Personal training Boskoop kan jou steunen bij het starten van een fitter leven. We geven niet alleen personal training, maar nemen ook je planning onder de loep. Voor ons een leuke uitdaging, voor jou wat minder stress.

 

Jij fit en je werknemers fit

Naast dat je zelf fit wilt zijn is het voor je werknemers ook belangrijk dat ze fit zijn, energiek en lekker in hun vel zitten.
Ze kunnen samen sporten maar natuurlijk ook ieder op zijn eigen moment. Of dit nu voor werk, na werk of misschien wel in de lunchpauze is.

Leefstijl traject

Naast het sporten kunnen we ook helpen met een leefstijl traject op maat. Dit kunnen bedrijfsbrede presentaties zijn tot in kleine groepjes of persoonlijke coaching.
We kijken hierin naar de slaap, beweging, sporten, stress en natuurlijk de voeding.

Een stap in de goede richting zijn we al blij mee. Ons motto is kleine veranderingen geven de grootste winst en het leven moet leuk blijven, dus geen extremen.

FIT bedrijf begint bij jezelf

 

Wist je dat personal training voor ondernemers fiscaal aftrekbaar is? Dat maakt het extra interessant! Met een sterk lijf kan je sterk ondernemen. Dat wil jij toch ook? Een fit bedrijf is dichterbij dan je denkt. Ben je klaar om aan de slag te gaan?

Vragen over fitter worden en sterk ondernemen? 

Voor vragen of meer informatie neem je gerust contact met ons op. Plan een gratis oriëntatiegesprek of neem contact op en laat ons weten wat wij kunnen doen voor jou (en je bedrijf).

Personal training / Trainingen / Personal training

Betere balans tussen werk en privé

Stel je voor: uitgerust wakker worden met een mooie dag voor de boeg. Daar hoeft het geen vakantie voor te zijn! Sport brengt je stressniveau geleidelijk omlaag. Zie het als ‘actief mentaal herstel’. Het ontspant je lijf na alle werkdruk. In combinatie met een betere weekplanning is dat een wereld van verschil.

Heb je structurele sportmomenten en een gezond slaappatroon? Dan word je niet alleen fitter, maar ook een betere ondernemer. Met een hoog energielevel heb je het gevoel dat je de wereld aan kan!

Stok achter de deur

Wat nu als er wél iemand op je wacht? Samen brengen we jouw planning op orde. Als sporten al in je agenda staat, hoef je er geen tijd meer voor vrij te maken. Bovendien zorgt het voor die stok achter de deur. Er staat namelijk altijd een personal trainer op je te wachten.

Is je energie ver te zoeken en je slaapritme volledig uit balans? Ook daarmee helpen we graag. Als je goed slaapt, heb je al snel meer energie. Dat is ideaal voor je werk en gezin, maar ook voor je nieuwe sportritme. Zo kan je actief blijven naast het runnen van je eigen bedrijf.

 

Wat zeggen onze tevreden klanten?

 

Carmen

Training: Personal training

“Veel geprobeerd, nu al anderhalf jaar hier, het plezier in sporten is helemaal terug!”

Een fit bedrijf

Klaar voor
die eerste stap?

 

Zullen we in gesprek gaan om te kijken wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen?

Toch nog niet helemaal zeker en heb je een vraag?

Je kan ons natuurlijk ook gewoon bellen. Ismael
staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

  +31 6 40718012

Ik wil een fit bedrijf